SİİRT / KURTALAN - Kayabağlar Ahmet Cevat Sevgili İlkokulu

Kayabağlar Ahmet Cevat Sevgili İlkokulu

04844212021
Adres
KAYABAĞLAR BELDESİ ÇEŞME MAH. 2 CAD. KAYABAĞLAR AHMET CEVAT SEVGİLİ İLKOKULU BLOK NO 8 İÇ KAPI NO 3 KURTALAN / SİİRT
Vizyon
-Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, -Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; -Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
-Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağdaş, sorumluluklarını bilen, mücadeleci,üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, - Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, - Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, - Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, - Yüce Önder Atatürk’ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Doğal gaz ile ısınmaktadır.
İL MERKEZİ VE İLÇEDEN BELDEMİZE SÜREKLİ ARAÇ SEFERLERİ VARDIR.
Yerleşim Yeri
Kayabağlar Beldesinde karasal iklim hakimdir.Belde halkının geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.Belde nüfusu tahmini 5.500 kişidir.
SİİRT İL MERKEZİNE 33 KM, KURTALAN İLÇE MERKEZİNE 10 KM UZAKLIKTADIR.